Αυγενάκης: Ο Ρουβίκωνας έβαλε σε κίνδυνο τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Σε καταδρομική επίθεση κατά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, πραγματοποίησε χτες το βράδυ ο Ρουβίκωνας.
Το συμβάν το έκανε γνωστό ο Υπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, που τονίζει στην ανάρτηση του, ότι αυτή η πράξη έβαλε σε κίνδυνο τόσο τους πολίτες που ήταν έξω από το κτήριο αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους που ήταν μέσα στο Υπουργείο.
Ολόκληρη η ανάρτηση:
Αργά το βράδυ χθες, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δέχθηκε επίθεση από τον #Ρουβίκωνα, βάζοντας σε κίνδυνο το προσωπικό που παρέμενε στο κτίριο, καθώς και τους διερχόμενους πολίτες.
Η προσπάθεια εκφοβισμού και δημιουργίας κλίματος πανικού και αναταραχής θα ήταν λάθος να συσχετιστεί, έστω και σε μικρό βαθμό, με τον αγροτικό κόσμο.
Κάθε πράξη βίας και ανομίας είναι μη αποδεκτή και δεν έχει καμία θέση απολύτως θέση στη Δημοκρατία μας.
Προτεινόμενα άρθρα
04.07.2026 | 12:01
04.07.2026 | 08:12
04.07.2026 | 08:00






