Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Απορρίφθηκε και το νέο αίτημα αποφυλάκισης του Φρέντη Μπελέρη

Ηαλβανική δικαιοσύνη απέρριψε σήμερα ένα ακόμη αίτημα αποφυλάκισης από τον Φρέντι Μπελέρη, τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας που κρατείται από τις 12 Μαΐου

Όπως αναφέρει το ximara.gr o Μπελέρης είχε ζητήσει να αντικατασταθεί η προφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, κάτι που απορρίφθηκε και πάλι από το αλβανικό ειδικό δικαστήριο κατά της διαφθοράς, με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος φυγής από τη χώρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα εκκρεμεί ακόμη μια έφεση στο SPAK που αφορά τη νομιμότητα των παρακολουθήσεων και τέλος, μένει να οριστεί η τακτική δικάσιμος από την αλβανική δικαιοσύνη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!