ΑΝΤΑΡΣΥΑ για εκλογή Σακελλαροπούλου: Απόδειξη της αντιλαϊκής συναίνεσης μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στην σημερινή εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, κα. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Η σημερινή εκλογή της νέα ΠτΔ είναι μια μεγάλη απόδειξη της συναίνεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση της ΝΔ και τη δήθεν αντιπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ. Είναι μια απόδειξη για την κοινή αντιλαϊκή πορεία την οποία έχει χαράξει το σύνολο του αστικού πολιτικού συστήματος.

Η πορεία αυτή χρειάζεται φυσικά και τον εγγυητή της. Και η νέα πρόεδρος Κ. Σακελλαροπούλου, από τη θέση της στο δικαστικό σώμα, έχει αποδείξει ότι ξέρει να εγγυάται τα συμφέροντα του συστήματος. Από την πλήρη στήριξη της  καταστροφική δράσης της Eldorado στις Σκουριές, έως την πρόταση αθώωσης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τη συνταγματικότητα της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού η νέα ΠτΔ έχει παίξει τον ρόλο της και επιβραβεύεται για αυτό.

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα σταθεί απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, της καταλήστευσης της φύσης, του ρατσισμού που ακολουθούν η κυβέρνηση της ΝΔ με τη συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ακροδεξιάς και θα παλέψει για την ανατροπή αυτής της πολιτικής ενάντια σε όσους την υλοποιούν ή την «εγγυώνται».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΚΛΟΓΗ, ΚΙΝΑΛ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!