Ανοιχτή Πόλη: Τρία χρόνια χωρίς τον Ζακ/ZackieOh- Γκρεμίζουμε τη μισαλλοδοξία, απαιτούμε δικαιοσύνη - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Ανοιχτή Πόλη: Τρία χρόνια χωρίς τον Ζακ/ZackieOh- Γκρεμίζουμε τη μισαλλοδοξία, απαιτούμε δικαιοσύνη

Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε, ο φασισμός όμως δεν έχει πάψει να αποτελεί απειλή. Η πρόσφατη δημοσιοποίηση των ονομάτων μαθητών δημόσιου νηπιαγωγείου, στην υπηρεσία ξενοφοβικής προπαγάνδας, είναι ένα μόνο δείγμα για το ότι ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία όχι μόνο δεν έχουν ξεριζωθεί, αλλά εκπορεύονται όχι μόνο από δηλωμένους νεοναζί, αλλά και από το ίδιο το κυβερνητικό στρατόπεδο. Η ρητορικές του μίσους εξακολουθούν να χαϊδεύουν ακροδεξιές συμπεριφορές και ανακλαστικά συμπολιτών μας, για να προσελκύσουν ψήφους βαμμένες με αίμα.

Αύριο Τρίτη 21/9 στις 6μμ, η Ανοιχτή Πόλη θα είναι στην οδό Γλάδστωνος, τρία χρόνια αφού ο Ζακ/ZackieOh έπεσε στο σημείο, δολοφονημένος από τη μισαλλόδοξη βία. Τρία χρόνια μετά, δεν έχει ακόμα αποδοθεί δικαιοσύνη και οι δολοφόνοι παραμένουν ατιμώρητοι.

Αύριο στη Γλάδστωνος, θα επιβεβαιώσουμε τη στήριξή μας στα αιτήματα της LGBTQ+ κοινότητας και θα διεκδικήσουμε μια πόλη αλληλεγγύης, ορατότητας και ελευθερίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!