Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Το δρόμο… προς αναβολή πήρε η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού «κρίθηκε» περασμένη η ώρα καθώς λίγο πριν τις δύο ολοκληρώθηκε η ολομέλεια της βουλής, στην οποία ο Υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ απαντούσε σε ερωτήσεις βουλευτών για την υπόθεση των F-16.

Πέρα από την προφανή δικαιολογία, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ δεν πραγματοποιήθηκε και λόγο της προγραμματισμένης απουσίας δύο βουλευτών. Έλενα Κουντουρά και Βασίλης Κόκκαλης δήλωσαν απόντες, καθώς η πρώτη βρίσκεται στο Τορόνο, ενώ ο δεύτερος δε μπόρεσε να φτάσει στην Αθήνα από την επαρχία, όπου και βρίσκεται με επίσημη αιτιολόγηση ότι… «χάλασε το αυτοκίνητό του».

Η Έλενα Κουντουρά δεν έχει επισήμως μιλήσει για το τι θα κάνει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αν χρειαστεί. Από την άλλη ο κ. Κόκκαλης έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας, ωστόσο δεν συμφωνεί με την αποχώρηση από την κυβέρνηση.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΑΝΕΛ, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ, ΚΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!