Ακροδεξιό παραλήρημα από βουλευτή της Ν.Δ. καταγγέλλει η Κ. Νοτοπούλου
«Ένα νέο κορίτσι Ρομά από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ελλήνων Τσιγγάνων Δενδροποτάμου «Η ΑΓΑΠΗ» βρήκε να στοχοποιήσει ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Σιμόπουλος. Σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεδίπλωσε τα ρατσιστικά του αισθήματα», καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Χρησιμοποίησε μάλιστα μια φωτογραφία της νεαρής κοπέλας για να «πιστοποιήσει» τον ισχυρισμό του», συνεχίζει η βουλευτής. «Τέτοια μυαλά σέρνει και τόση είναι η κατάντια του κ. Σιμόπουλου. Δε μας είπε ο «άριστος» στην έκφραση ρατσιστικού λόγου, κ. Σιμόπουλος, ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία θα πρέπει να επιλέγονται όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση κατά τη γνώμη του. Πιστοποιητικά φρονημάτων ή καταγωγής;
Έχουμε ευθύνη να απομονώσουμε κάθε ακραία φωνή που ανήκει στον εσμό της Ακροδεξιάς. Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει το ρατσιστικό παραλήρημα του βουλευτή της», καταλήγει.
Προτεινόμενα άρθρα
10.08.2026 | 14:37
10.08.2026 | 13:12





