Αγωγή κατά Μητσοτάκη από την Παπακώστα

Αγωγή κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

«Η πολιτική κριτική, ασφαλώς, είναι προστατευμένη και από το Σύνταγμα. Ο βουλευτής διατηρεί την ασυλία του μόνο για αυτό, για να ασκεί πολιτική κριτική.

Εδώ δε μιλάμε για πολιτική κριτική, εδώ μιλάμε για υπέρβαση των εσκαμμένων, εδώ μιλάμε για στοχοποίηση και δολοφονία χαρακτήρος και της προσωπικότητας του βουλευτή, εδώ μιλάμε για ακύρωση, μέσω προσωπικής επίθεσης στον βουλευτή, με στοχεύσεις και αναφορές περί προδοσίας και προδοτών, περί, εν πάσει περιπτώσει, συναλλαγής κι ανταλλαγμάτων, περί εξαγοράς, περί μιας σειράς ζητημάτων, τα οποία μάλιστα όταν στοχοποιηθήκαμε – και εγώ προσωπικά ιδίως – τα ονόμασε ο κ. Μητσοτάκης, τότε τα βάφτισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ είχε την ευκαιρία να τα αποκηρύξει, ως συνήθη πρακτική. Αυτά δεν αποτελούν συνήθη πρακτική», είπε μεταξύ η κ. Παπακώστα στο Πρακτορείο 104,9 fm.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΓΩΓΗ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!