το-σχέδιο-μεϊμαράκη-για-την-αντεπίθεσ-153352
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 09.08.2015 | 12:20

Το σχέδιο Μεϊμαράκη για την αντεπίθεση: Τι είναι η «Μαύρη Βίβλος του ΣΥΡΙΖΑ» και ποιοι την ετοιμάζουν

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε πλήρη σύγκρουση με την κυβέρνηση αναμένεται να περάσει η ΝΔ αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο με τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ετοιμάζει ήδη τα όπλα του για την επερχόμενη… μάχη.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές σε στελέχη του κόμματός του να συγκεντρωθούν όλα όσα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που πήρε την εξουσία, σε μια…«Μαύρη Βίβλο»!

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται σήμερα σε εφημερίδες, ο Χρήστος Σταϊκούρας και η Σοφία Βούλτεψη θα συγκεντρώσουν όλα τα έργα και τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ, από τον Ιανουάριο και μετά, με σκοπό να δείξουν στον ελληνικό λαό όχι μόνο τις κακές στρατηγικές της κυβέρνησης, αλλά και το κυριότερο, που τελικά οδήγησαν αυτές.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.