το-χιούμορ-της-κοσιώνη-με-τον-τσίπρα-652114
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 07.07.2019 | 22:25

Το χιούμορ της Κοσιώνη με τον Τσίπρα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα τα κανάλια βρίσκονται επί ποδός εδώ και πολλές ώρες ώστε να καλύψουν το πριν και το μετά της εκλογικής μάχης.

Σε πάνελ του ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη αποφάσισε να κάνει χιούμορ με καλεσμένο στο στούντιο.

«Να καλωσορίσω τον κ. Δένδια και τον κ. Τσίπρα που είναι μαζί μας. Τον κ. Γιώργο Τσίπρα», διευκρίνισε η Σία Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής για της βουλευτικές εκλογές 2019.

Τότε η δημοσιογράφος χαμογέλασε και απευθυνόμενη στον Γιώργο Τσίπρα είπε: «Μου επιτρέπετε λίγο χιούμορ κ. Τσίπρα, δύο φορές Τσίπρας την ίδια εβδομάδα, έχω σπάσει όλα τα ρεκόρ! Εντάξει; Ξέρω ότι έχει χιούμορ ο κ. Τσίπρας».

«Θα ανησυχεί ο κ. Μπακογιάννης στο τέλος…», ακούστηκε στη συνέχεια από το τραπέζι, ατάκα που δεν εξέλαβε πολύ καλά η Σία Κοσιώνη, η οποία προχώρησε στην κανονική ροή της εκπομπής.