Τι συμβαίνει με Σαββίδη, Μάρη και «Έθνος»

  • Απο stergios
  • 4 Μαρτίου 2018 - 12:06
  • Comments Off

Ήταν 26 Ιουλίου του 2017 όταν ο ελληνοπόντιος επιχειρηματίας αγόρασε μέσω της εταιρείας Dimera τους τίτλους των εφημερίδων «Εθνος» και «Εθνος της Κυριακής» και της «Ημερησίας» έναντι 3,5 εκ. ευρώ.

Ο Ιβάν Σαββίδης άφησε στα χέρια του Δημήτρη Μάρη, ιδιοκτήτη του ομίλου 24media το management της εφημερίδας η οποία ξαναβγήκε στα περίπτερα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Το επιχειρηματικό deal φαίνεται πως δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την πλευρά Σαββίδη με τους δύο άνδρες να είναι σε μια διαδικασία να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η 24media φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει στην εξαγορά των τίτλων των εφημερίδων καθώς πέρα από την παρουσία της σε διαδίκτυο και ραδιόφωνο, θέλει για λόγους κύρους να διατηρήσει και τα έντυπα.

Αντίθετα, Σαββίδης και Μάρης θα συνεχίσουν την συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ καθώς η στοιχηματική εταιρία του δεύτερου είναι χορηγός του Δικεφάλου του Βορρά δείχνοντας ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους.

Ωστόσο, απέναντι στα παραπάνω δημοσιεύματα και τα… κους κους που ήθελαν τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη και την 24 MEDIA για το Έθνος να έχουν διαταραχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του επιχειρηματία, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με συνεργάτες του, δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ιστορική εφημερίδα.

Μάλιστα, στο τραπέζι των συζητήσεων, από τη στιγμή που κατέχει το 100% των μετοχών, έχει πέσει η πρόταση να αναλάβει εξ ολοκλήρου την έκδοση της εφημερίδας.

Ανακοινώσεις για την ώρα δεν έχουν υπάρξει με τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε αναμονή…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΜΕ, ΠΑΟΚ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΕΘΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΗΣ, 24MEDIA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!