Τα δεξιά δίχτυα του Μπουτάρη

Μετά την παρέλαση υποψηφιοτήτων για το Δήμο Θεσσαλονίκης, άρχισαν να βλέπουν τη δημοσιότητα και σενάρια που αφορούν τις κινήσεις και  τις συμμαχίες του Γ. Μπουτάρη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που τάσσεται υπέρ της παράτασης της θητείας των δημάρχων όχι κατά τέσσερεις μήνες όπως θέλει η ΔΗΜΑΡ αλλά για ενάμιση χρόνο, όπως ζητά ο κ. Βενιζέλος, θέση την οποία σύμφωνα με πληροφορίες διατύπωσε σε αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, λέγεται πώς έχει αρχίσει να βλέπει τα πράγματα και από τη δεξιά τους πλευρά.

Στους πολιτικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι η κριτική που δέχεται ο κ. Μπουτάρης από τους άμβωνες (λέγε με και Άνθιμο) έχει χαλαρώσει σε βαθμό παρεξηγήσεως. Από αυτό συμπεραίνεται ότι η πλευρά του δημάρχου αν δεν τα έχει βρει,  έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ακόμα και με τους ορισμένους αντιπάλους του.

Υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι αυτή η νηνεμία στις σχέσεις που τις χαρακτήριζε πάντα μια έντονη σε ύφος πολιτική αντιπαράθεση είναι απλά διάλειμμα. Θα το δούμε.

 Διαβάστε επίσης

«Ζευγάρι» με τον Άνθιμο;

 Το αίνιγμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης και οι… παρενέργειες

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΔ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΝΘΙΜΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΡΙΞΗ


Αφήστε μια απάντηση