«Σκληρά, αλλά πρέπει»: Τα 2 νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον Δεκαπενταύγουστο

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 6 Αυγούστου 2020 - 15:08
  • Comments Off

Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το πιο κρίσιμο διάστημα που εν πολλοίς θα καθορίσει αν θα μπούμε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας ή όχι είναι εκείνο του Δεκαπενταύγουστου.

Γι’ αυτό και η κυβέρνηση προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο τραπέζι λοιπόν έχουν πέσει 2 ακόμα μέτρα, τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις εάν εφαρμοστούν, όμως η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη.

Η καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην κυβέρνηση γι’ αυτό και το πιο πιθανό είναι να ακούσουμε τον Νίκο Χαρδαλιά τις επόμενες μέρες να τα ανακοινώνει. Ποια είναι αυτά;

Να απαγορευτούν οι λιτανείες τον Δεκαπενταύγουστο και να κατέβει και άλλο το όριο των καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις. Δηλαδή από τα 100 άτομα, να κατέβει στα 50.

Είναι δεδομένο ότι ειδικά το πρώτο μέτρο θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις όμως στο κυβερνητικό επιτελείο τονίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι προέχει η δημόσια υγεία και θα πάρουν όσα μέτρα χρειαστεί για να τη διαφυλάξουν.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΡΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!