Σάλος με φωτογραφία Καραμανλή-Βόζενμπεργκ: Ζητούν συγνώμη

Αντιδράσεις στο Διαδίκτυο έχει προκαλέσει φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζενμπεργκ, που απεικονίζει την ίδια και τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, να ετοιμάζονται να ξεκινήσουν οδικώς από τις Σέρρες, με προορισμό την Πρώτη Σερρών.

Κάποιοι χρήστες του Twitter παρατήρησαν ότι Καραμανλής και Βόζενμπεργκ όχι μόνο δεν φορούν ζώνη ασφαλείας, αλλά, όπως φαίνεται, έχει τοποθετηθεί και…ειδική εφαρμογή στη θέση της ζώνης, ώστε να μην ακούγεται ο «ενοχλητικός» θόρυβος που εκπέμπεται, όταν ξεχνάς να τη φορέσεις.

Η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου με πολύ αυστηρά σχόλια για το βουλευτή Σερρών, που επεδείκνυε έτσι την μη συμμόρφωσή του με το νόμο, αν και είναι τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας.

«Επειδή όταν κάτι είναι λάθος πρέπει να το παραδεχόμαστε και επειδή – ειδικά τέτοιες μέρες, που ταξιδεύει κόσμος – δεν πρέπει να στέλνουμε λάθος μηνύματα, οφείλω να πω το εξής: Όταν οδηγούμε, φοράμε ζώνη. Πάντα. Με την ασφάλεια στο δρόμο δεν πρέπει να παίζουμε.  Οποιαδήποτε εξήγηση για τη φωτογραφία θα ακουστεί σαν δικαιολογία και δεν θέλω. Ειλικρινά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις», έγραψε στο Facebook o Κώστας Καραμανλής λίγες ώρες αργότερα.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!