«Κλείδωσε» και ο «γαλάζιος» υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ (φωτο)

Μετά τον «γαλάζιο» υποψήφιο πρόεδρο της ΕΝΠΕ που, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, θα είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, «κλείδωσε» και ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ για την ΚΕΔΕ: Πρόκειται για τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, έναν αιρετό της νεότερης γενιάς, που χαίρει γενικότερης εκτίμησης στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Μόνο που, στην ΚΕΔΕ, η διαδικασία εκλογής προέδρου δεν θα είναι, καθώς φαίνεται, και τόσο ανέφελη όπως στην ΕΝΠΕ, καθώς ο «γαλάζιος» δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου , τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δηλώνει ανυποχώρητος, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω όπως το 2014 με τον Γ. Πατούλη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όλα θα συνεκτιμηθούν και την τελική ανακοίνωση στους ενδιαφερόμενους, όπως και με τον Α.Τζιτζικώστα, θα την κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Στη φωτο ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι οποίοι σύντομα, καθώς φαίνεται, θα κληθούν να συνεργαστούν και από τις θέσεις των προέδρων της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ, αντίστοιχα. 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΔ, ΚΕΔΕ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!