Ψινάκης: ΞεΜατιάστηκε στο Παρίσι με Business Class, LOUIS VUITTON & Hermes

Έβγαλε… «Μάτι» η εμφάνιση του (υπόδικου για τους 100 νεκρούς στο Μάτι) Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, την Κυριακή (17.3) το απόγευμα σε πτήση της Aegean που επέστρεφε από το Παρίσι.

Οι συνεπιβάτες του στην business class «θαμπώθηκαν» από την επιβλητική παρουσία του δημάρχου Μαραθώνα, ο οποίος φαίνεται να έχει αφήσει πίσω στο χρόνο τα… «αποκαΐδια» στο Μάτι και πλέον, επιλέγει τις πιο οικείες και ασφαλείς προς αυτόν, κοσμοπολίτικες γωνιές όχι της Μυκόνου όπου βρισκόταν τις ημέρες της καταστροφής στο δήμο του, αλλά του Παρισιού, απολαμβάνοντας τη «dolce vita» αλά γαλλικά με καλή παρέα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν στην aftodioikisi.gr αυτόπτες μάρτυρες ο δήμαρχος, συνοδευόταν από νεαρό φίλο του, με τους δυο τους να ξεχωρίζουν  από το στυλ τους και τα πανάκριβα αξεσουάρ τους: Βαλίτσες LOUIS VUITTON στο χέρι, απαστράπτουσες ζώνες Hermes στη μέση.

Έτσι είναι! Άλλος ο «αέρας» του Μαραθώνα (με το κακό… «Μάτι») και τις ποινικές διώξεις να πλανώνται και άλλος ο «Παριζιάνικος»…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΨΙΝΑΚΗΣ, ΠΑΡΙΣΙ, ΠΤΗΣΗ, ΦΙΛΟΣ, ΜΑΤΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!