Πρωτοφανές συμβάν στο δημαρχείο Καλαμπάκας με «πρωταγωνιστές» τον δήμαρχο και τον πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας

Μια υπόθεση που απασχολεί κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Αύρας, έφερε στην δημοσιότητα, ένα πρωτοφανές συμβάν στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr στο Δημαρχείο βρέθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αύρας Χρήστος Κακούσιος, συνοδευόμενος από τον πρώην Πρόεδρο Κων/νο Ζέρβα και τον Πρόεδρο Καλαμπάκας Αθανάσιο Σινάνη, προκειμένου να ζητήσει … εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη, για ποιο λόγο Υπηρεσία του Δήμου, χαρτογράφησε για λογαριασμό του «Κτηματολογίου» ως Δημοτική μια έκταση 2.000 στρεμμάτων για την οποία ο κ. Κακούσιος ισχυρίζεται πως είναι ιδιωτική και υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας να βγει έξω από το γραφείο και ο τελευταίος που ήταν όρθιος …κάθισε στην καρέκλα του, απαντώντας «από πού θα με βγάλεις έξω από το σπίτι μου;».

Η αντιπαράθεση πήρε διαστάσεις με τον κ. Κακούσιο να αντιδρά όταν ο κ. Σινάνης του είπε πως «χωρίς ραντεβού δεν δέχομαι συναντήσεις» και να απαντά «Ποιος είσαι που θα σε κλείνουμε και ραντεβού, ραντεβού κλείνουμε στο… Νοσοκομείο.

Ο κ. Κακούσιος καταγγέλλει τον Δήμαρχο για «απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον Εκπρόσωπο μιας Τοπικής Κοινότητας» αλλά και για «προσπάθεια να δημιουργήσει πρόβλημα σε κατοίκους της Αύρας, επιχειρώντας να διεκδικήσει ο Δήμος ιδιωτική έκταση ως Δημοτική»…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!