πρετεντέρης-προτιμάει-κηφισιά-ψυχικ-1434264
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 26.02.2025 | 10:59

Πρετεντέρης: Προτιμάει Κηφισιά, Ψυχικό αντί για Τέμπη, αλλά δεν έχει ταξί…

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον τρόπο με το οποίο θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην επέτειο των δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, εξήγησε ο δημοσιογράφος Μάριος Κωνσταντινίδης στο δελτίο του Mega.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων, σε ότι αφορά τα ταξί, ότι θα υπάρξουν εθελοντές οι οποίοι από προκαθορισμένα σημεία θα μεταφέρουν κόσμο για τις διαδηλώσεις.

Σε εκείνο το σημείο, δημιουργήθηκε μια απορία στον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος ρώτησε: “Δηλαδή, εγώ που θέλω να πάω Ψυχικό ή Κηφισιά, δεν θα μπορώ;”.

Η Ράνια Τζίμα του απάντησε αρχικά “αν πας για βόλτα όχι” και στη συνέχεια του είπε: “Οι άνθρωποι εκεί δεν έχουν καμία ιδιαίτερη ένσταση για όσα συμβαίνουν;” για να απαντήσει ο Γιάννης Πρετεντέρης χαμογελώντας, “εγώ ρωτάω αν μπορώ να πάω”.