Το «πρέπει» Σκουρλέτη στον Χαρίτση & η (μη) απάντηση του νέου υΠΕΣ

Ένα «πρέπει» έθεσε στον νέο υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση ο απερχόμενος υΠΕΣ και νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατά την τελετή παραλαβής-παράδοσης στο υπουργείο Εσωτερικών. Το «πρέπει» αφορούσε την κατάθεση άμεσα στη Βουλή του ν/σ για την ισότητα των φύλων: «Έχει γίνει πολύ δουλειά και εξαντλητική διαβούλευση και ήταν το επόμενο νομοσχέδιο που θα καταθέταμε Πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον Αλέξη Χαρίτση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Μετά από αυτό, εντύπωση προκάλεσε ότι ο νέος υπουργός, στην δική του ομιλία, δεν έκανε καμία αναφορά στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, για να δώσει έστω και μια αόριστη απάντηση στον προκατοχό του.

Μία εκδοχή, είναι ότι το ξέχασε.

Μία δεύτερη, ότι δεν δέχεται υποδείξεις για το τι θα κάνει στο χαρτοφυλάκιο του.

Άλλωστε, λίγα λεπτά πριν ο Π.Σκουρλέτης απευθυνόμενος στον κ. Χαρίτση του είχε διαμηνύσει χαμογελώντας με νόημα, ότι από τη νέα του θέση θα τον ελέγχει: «Αλέξη μου, Κατερίνα (σ.σ. Νοτοπούλου), Μαρίνα (Χρυσοβελώνη) καλωσήρθατε Από το νέο μετερίζι θα σας ελέγχω, θα σας στηρίζω και θα πορευόμαστε μαζί»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΧΑΡΙΤΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΦΥΛΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!