Πολιτικός… καφές για Μητσοτάκη, Καραμανλή, Λυκουρέντζο, Ζαγορίτη στην Αρκαδία

  • Απο stergios
  • 9 Δεκεμβρίου 2018 - 21:04
  • Comments Off

Συνάντηση σε αρκαδικό έδαφος είχαν χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες την Τρίπολη με αφορμή της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και καθ’οδόν προς την αρκαδική πρωτεύουσα σταμάτησε στο χωριό Κάψιας όπου βρισκόταν ο πρώην Πρωθυπουργός. Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα συζητώντας κυρίως την πορεία της Νέας Δημοκρατίας προς το συνέδριο της προσεχούς εβδομάδας παρουσία των δύο πρώην γραμματέων της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη και Ανδρέα Λυκουρέντζου αλλά και του πρώην Υπουργού Νίκου Καλτεζιώτη .

Ο κ. Καραμανλής πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στην Αρκαδία το Σαββατοκύριακο και διέμεινε στο “Αρχοντικό Καλτεζιώτης” του πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και φίλου του, Νίκου Καλτεζιώτη στο χωριό Κάψιας της Αρκαδίας. Το πρόγραμμα του πρώην Πρωθυπουργού περιελάμβανε αρκετή πεζοπορία στα μονοπάτια του Μαινάλου με παρέα παλαιούς φίλους από την ΟΝΝΕΔ μεταξύ των οποίων οι Λευτέρης Ζαγορίτης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Δημήτρης Ευσταθίου, Χρυσόστομος Χαριτωνίδης και Τάκης Πλιάκας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΔ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΑΡΚΑΔΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!