Πατούλαινα: Σέξι πόζες με σούπερ μίνι με φόντο τα Μετέωρα (φωτο)

Σαββατοκυριακάτικη εκδρομή στα Μετέωρα πήγε η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Μαρίνα Πατούλη. Και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με το μοντέλο Νίκο Παπαδάκη, που την συντροφεύει συχνά στις φωτογραφίες της. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει και την ευχή της: «Καλό Σ/Κ σε όλες κ όλους τους φίλους μου!!!!».

Για για να προλάβουμε τις «κακές γλώσσες» σημειώνουμε ότι: Η συγκεκριμένη κοινή εμφάνιση έγινε στα πλαίσια της δράσης του Δικτύου SDG 17 Greece, αφού ο Νίκος Παπαδάκης, είναι συνεργάτης της κ. Πατούλη και υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δικτύου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Πατούλαινα είχε κάνει ένα σχόλιο (“Και στα δικά μας οι ελεύθερες”), που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια για σύννεφα στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη.. Αναγκάσθηκε, λοιπόν, να επανέλθει μερικές ημέρες αργότερα, λέγοντας ότι «υπάρχει «γλωσσοφαγιά» στο γάμο μας!»

Δείτε τις φωτο: 

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΣΕΞΙ ΠΟΖΕΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ, ΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!