Όταν ο Λεώ (Γρηγοράκος) "εκβίαζε" το Γιάννη (Μιχελάκη) - Τι καταγγέλει ο "γαλάζιος" για τον "πράσινο" υπουργό - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
23
Οκτώβριος
Back

Όταν ο Λεώ (Γρηγοράκος) “εκβίαζε” το Γιάννη (Μιχελάκη) – Τι καταγγέλει ο “γαλάζιος” για τον “πράσινο” υπουργό

Όταν ήταν υπουργός ο ίδιος και οι συνεργάτες του διέψευδαν μετά βδελυγμίας ότι υπήρχε πρόβλημα στην συγκατοίκηση με τον αναπληρωτή του Λεωνίδα (για τους φίλους Λεώ) Γρηγοράκο. Τώρα που είναι εκτός δηλώνει (στη real news) ότι «η κυβερνητική συγκατοίκηση με το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν ήταν – και το λέω με την εμπειρία που είχα ως υπουργός Εσωτερικών- ούτε εύκολη, ούτε ισορροπημένη. Με ανησυχούν οι κομματικές σκοπιμότητες όταν μπαίνουν πάνω  από το συμφέρον του τόπου», προσθέτει. Ο λόγος για τον πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη που ρίχνει τα «καρφιά» του για το Λεώ εστιάζοντας στο βέτο, στο νόμο για τις δημοτικές εκλογές, το «σπάσιμο» των πέντε μεγάλων νησιωτικών δήμων αλλά και την τροπολογία για τον κ. Μπουτάρη. Μάλιστα, αποκαλύπτει εκβιασμό του Λεώ (Γρηγοράκου) και γενικότερα του ΠΑΣΟΚ με την «απειλή καταψήφισης ακόμη και της ρύθμισης των οφειλών προς τους δήμους σε έως και 100 δόσεις με ταυτόχρονη διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων, με αφορμή τη διαφωνία τους για το σπάσιμο των νησιωτικών δήμων».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!