Οι «καραμανλικοί», ο Γ. Παπαχρήστος και ο ΓΑΠ που «έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία»!

  • Απο Aftodioikisi News
  • 3 Απριλίου 2021 - 15:30
  • Comments Off

Οι «καραμανλικοί», ο Γ. Παπαχρήστος και ο ΓΑΠ που «έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία»!

Είναι γνωστό ότι στην ψηφοφορία για την προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παπά υπήρξαν, από τα κόμματα που τη στήριξαν δύο διαρροές.

Με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων που τάχθηκαν υπέρ της σύστασής της, η πρόταση θα έπρεπε να είχε συγκεντρώσει 189 ψήφους, πήρε δύο λιγότερους.

Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι, το πιθανότερο, δύο «καραμανλικοί» της ΝΔ, δεν ακολούθησαν τη γραμμή του κόμματος.

Όμως στα αυτιά του Γ. Παπαχρήστου, όπως γράφει στη στήλη του, έφτασαν «μουρμουρητά στο ΚIΝΑΛ για το ότι ενδέχεται η μία από τις δύο διαρροές να μην προερχόταν όπως και η άλλη από τους καραμανλικούς της Νέας Δημοκρατίας» αλλά από το ΚΙΝΑΛ.

Στο ΚΙΝΑΛ, γράφει ο κ. Παπαχρήστος, «κάποιοι περιέργως έβαλαν μπροστά ένα μηχανάκι το οποίο θέλει τον ένα διαρροέα να προέρχεται από τον χώρο και υποδεικνύουν μάλιστα ως πρώτο ύποπτο τον Γιώργο Παπανδρέου» και στέλνει το μήνυμά του.

«Σε έναν πρώην πρωθυπουργό ο οποίος προέρχεται από τον χώρο και πολύ περισσότερο τον συγκεκριμένο πρώην πρωθυπουργό που διέσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία του πρέπει το λιγότερο σεβασμός. Και λιγότερη αθλιότητα»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!