Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος… “κουμπάρος” του Μητσοτάκη;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να στεφανώσει τον γιο του, Κωνσταντίνο με την Μαρία Σάκκαρη, αποκάλυψε ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κατά τη διάρκεια επετειακής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 65 ετών από τη χειροτονία του σε διάκονο.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό μία ημέρα νωρίτερα, προκειμένου να του ευχηθεί περαστικά μετά το πρόσφατο ατύχημά του με το ποδήλατο στα Χανιά κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών.
«Χθες είχα τη χαρά να μιλήσω στο τηλέφωνο με τον κύριο πρωθυπουργό, να του ευχηθώ περαστικά για ένα μικρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του», ανέφερε ο κ. Βαρθολομαίος. Και αμέσως μετά ήρθε η αποκάλυψη με πιο προσωπικό τόνο: «Εκείνος με προσεκάλεσε, μου είπε να ξεχωρίσω κάποια ημέρα του Σεπτεμβρίου του προσεχούς έτους για να στεφανώσω τον γιο του, τον Κωνσταντίνο».
«Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε», πρόσθεσε, ο πνευματικός ηγέτης του παγκόσμιου Ορθοδόξου Χριστιανισμού, προτού ευχηθεί «χρόνια πολλά» στους παρευρισκομένους.
Προτεινόμενα άρθρα
14.08.2026 | 10:27





