Ο Πατούλης στην… αυλή του Τραμπ (φωτο)

Στην «αυλή» του Τραμπ…. και σε «γραμμή» αντίστοιχη με αυτή του νέου Προέδρου των Η.Π.Α ο Γ. Πατούλης στην Ουάσινγκτον! Μίλησε για «πολιτική προσανατολισμένη στις αρχές της δικαιοσύνης, της ειρήνης και της ισότητας…».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν στην Ουάσινγκτον οι Έλληνες ομογενείς προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου αλλά και των Ελλήνων ομογενών που συμπεριλαμβάνονται στο επιτελείο του νέου Προέδρου των Η.Π.Α Ντόναλντ Τραμπ. Στην εκδήλωση η οποία  πραγματοποιήθηκε εν’ όψει της τελετής ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των Η.Π.Α παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν.Παππάς, ο Έλληνας πρέσβης στις Η.Π.Α  Θ. Λαλάκος, επιφανείς προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας και οι Έλληνες ομογενείς που συμπεριλαμβάνονται στο επιτελείο του νέου Αμερικανού Προέδρου, όπως ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, το μέλος του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκης, ο Αν. Διευθυντής του Λευκού Οίκου Τζορτζ Τζιτζίκος και ο στενός συνεργάτης του κ. Ν.Τραμπ Τζ.Παπαδόπουλος.

Ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Έλληνες συνεργάτες του νέου Αμερικανού Προέδρου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας τα οποία είναι απόρροια της κρίσης και τους επισήμανε την ανάγκη να στηριχθούν τόσο η χώρα μας όσο και ο Ελληνικός λαός στην μεγάλη εθνική προσπάθεια που γίνεται με στόχο την ανάκαμψη και την οικονομική και κοινωνική αναγέννηση.

photo usa 6 photo usa 7

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΕΔΕ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΤΡΑΜΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!