μυστικός-φάκελος-με-κατορθώματα-τ-1046402
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 05.09.2022 | 23:02

«Μυστικός φάκελος» με… κατορθώματα του Εμανουέλ Μακρόν

Ένα «σύννεφο» έχει σηκωθεί γύρω από τον τον Εμανουέλ Μακρόν με αφορμή το περιεχόμενο του μυστικού φακέλου που κατασχέθηκε από τους πράκτορες του FBI στη βίλα του Ντόναλντ Τραμπ!

Ερωτήματα που προέκυψαν μετά την εισβολή του FBI και τις φήμες που ήρθαν στη δημοσιότητα στα έντυπα που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την… αθέατη πλευρά της πολιτικής.

Είναι τυχαίο ότι ο Μακρόν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του υποχρεώθηκε να διαψεύσει ότι είναι μέλος ενός «λόμπι πλούσιων γκέι», αναρωτιέται η Mail, ρίχνοντας… λάδι στη φωτιά.

Για τα κατορθώματα… του Εμανουέλ Μακρόν οι φήμες στηρίζονται στις σημειώσεις που επιμελώς κρατούσε σε μυστικό φάκελο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στις 8 Αυγούστου πράκτορες του FBI εισέβαλαν στη βίλα του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα και κατάσχεσαν κουτιά με απόρρητα έγγραφα στο πλαίσιο έρευνας για κακή διαχείριση διαβαθμισμένου υλικού.

Ένα από τα έγγραφα, παρόλο που το περιεχόμενό του δεν έχει γίνει γνωστό δια της επίσημης οδού, έβαλε φωτιά στο Ίντερνετ.

Γιατί λέγεται ότι ο «Μυστικός Φάκελος για τη Σεξουαλική Ζωή του Εμανουέλ Μακρόν», γνωστός και ως «Αντικείμενο 1α», περιέχει πικάντικες λεπτομέρειες για τις ιδιαιτερότητες του Γάλλου προέδρου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone ο Τραμπ συνήθιζε να λέει ότι ο Μακρόν ήταν «άτακτος» και ο ίδιος γνώριζε «πράγματα που δεν ήξεραν πολλοί».

«Γίνονται προσπάθειες να μάθουμε το ακριβές περιεχόμενο του Μυστικού Φακέλου για τη Σεξουαλική Ζωή του Μακρόν και είναι θέμα χρόνου» να το αποκαλύψουμε, λέει στη Mail, πηγή της εφημερίδας στο Παρίσι. Προσθέτοντας ότι «όλοι οι Γάλλοι πρόεδροι έχουν πικάντικα πράγματα για την σεξουαλική τους ζωή και κάποια στιγμή διαρρέουν πληροφορίες».

Για τον 44χρονο Μακρόν είναι γνωστό ότι γνώρισε την 69χρονη σύζυγό του, Μπριζίτ, όταν ήταν 15χρονος μαθητής και εκείνη η 39χρονη δασκάλα του, παντρεμένη με τρία παιδιά. Τι έκανε όμως ο Μακρόν όταν η Μπριζίτ έλειπε από το σπίτι;

Οι … κακές γλώσσες λένε πως προτιμούσε να μην κοιμάται μόνος …

Σε συνέντευξη στο περιοδικό Tetu, που είναι το περιοδικό της κοινότητας LGBT, τον Φεβρουάριο του 2017, ο Μακρόν είπε: «Εάν ήμουν ομοφυλόφιλος θα το έλεγα και θα ζούσα έτσι».

Οι ειδικοί στα θέματα αυτά δεν εκπλήσσονται με όσα ακούγονται για τον Εμανουέλ Μακρόν.

Όποιο κι αν είναι το περιεχόμενο του «Μυστικού Φακέλου 1α», σχολιάζει η Mail, αυτό που μπορεί να πουν οι αντίπαλοι του Μακρόν είναι πως η μόνη πραγματική αγάπη του είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Ίσως η μόνη εξωσυζυγική σχέση του Μακρόν να είναι με τον … καθρέφτη του.