κυνήγι-με-μαχαίρι-σε-κεντρική-πλατεία-957535
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 13.05.2024 | 07:38

Κυνήγι με μαχαίρι σε κεντρική πλατεία πόλης μπροστά στον δήμαρχο!

Χαμός μπροστά σε δήμαρχο!

Στην πλατεία πάρκου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Ποντίκα, όπου μίλησαν με αρκετούς επαγγελματίες και πολίτες.

Εκεί όμως συνέβη κάτι το απίστευτο! Την ώρα που δήμαρχος ήταν στην πάνω πλευρά της πλατείας και μιλούσε με τους επαγγελματίες για το θέμα των ρομά, ξαφνικά ο οδηγός ενός ασημί αυτοκίνητου τράβηξε χειρόφρενο και βγήκε έξω κρατώντας μαχαίρι για να κυνηγήσει έναν άλλο οδηγό με τον οποίο διαπληκτίστηκε. Ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ έτρεχε μέσα στην πλατεία απειλώντας με το μαχαίρι στο χέρι. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων πολιτών ακόμα και μικρών παιδιών.

Ο δήμαρχος έξω φρενών πήρε άμεσα τηλέφωνο υψηλά ιστάμενο αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας και σε έντονο τόνο ζήτησε να παύσει αυτή η κατάσταση και να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση στο κέντρο της πόλης.

All-focus