ΚΕΔΕ: Έρχονται συναντήσεις με Μητσοτάκη, πολιτικούς αρχηγούς -Διαμαρτυρίες & απογοήτευση από δημάρχους - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
5
Δεκέμβριος
Back
ΚΕΔΕ: Έρχονται συναντήσεις με Μητσοτάκη, πολιτικούς αρχηγούς -Διαμαρτυρίες & απογοήτευση από δημάρχους

ΚΕΔΕ: Έρχονται συναντήσεις με Μητσοτάκη, πολιτικούς αρχηγούς -Διαμαρτυρίες & απογοήτευση από δημάρχους

Στον απόηχο των διαμαρτυριών συμβούλων της πλειοψηφίας και των επικεφαλής της αντιπολίτευσης, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ αποφάσισε να ζητήσει την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς και την μεθεπόμενη με τον πρωθυπουργό. Στόχος να τεθούν τα οικονομικά θεσμικά και άλλα φλέγοντα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης.

Αυτά, δηλαδή, που τέθηκαν κατά την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, η οποία, σημειωτέον, για πρώτη φορά στα χρονικά διεξήχθη χωρίς διαδικτυακή μετάδοση (σ.σ. για να μην ακουστούν οι διαμαρτυρίες για την πλήρη ευθυγράμμιση του προέδρου Δ. Παπαστεργίου με την κυβέρνηση;) μεταξύ άλλων από τους α΄ αντιπρόεδρο Λάζαρο Κυρίζογλου, τους συμβούλους της πλειοψηφίας Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, Κώστα Κουκοδήμο και Γιάννη Μουράτογλου αλλά και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης: Απόστολο Καλογιάνννη, Γιάννη Λυμπέρη, Γιώργο Ιωακειμίδη, Κώστα Πελετίδη και Νίκο Σακούτη. Όλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή και την δυσφορία τους  για τη μη λύση των προβλημάτων της Αυτοδιοίκησης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!