Καθημερινή κατά Πέτσα: Λένε ότι ανήκει στην κατηγορία του «μπιζιμπόντη»! - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
17
Νοέμβριος
Back

Καθημερινή κατά Πέτσα: Λένε ότι ανήκει στην κατηγορία του «μπιζιμπόντη»!

Μπιζιμπόντη αποκαλεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον Στέλιο Πέτσα η «Καθημερινή». Υπό τον τίτλο «Μπιζιμπόντης», η εφημερίδα φιλοξενεί στη στήλη «Θεωρείο» ένα πολύ καυστικό σχόλιο κατά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

«Ο αν. υπουργός Εσωτερικών υποπίπτει διαρκώς στο ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο καθώς βιάζεται να ανακοινώσει πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητας του» αναφέρει σχολιάζοντας τη δήλωσή του ότι «τα μέτρα που ισχύουν θα διαρκέσουν έως τα Χριστούγεννα»

«Δεν είναι δουλειά του Πέτσα να προκαταλαμβάνει αποφάσεις ειδικά όταν έχουμε μια τόσο δυναμική και μεταβαλλόμενη κατάσταση όπως η πανδημία» επισημαίνει η στήλη και περνά στο παρασύνθημα.

«Εξ ου και πολλοί λένε πως ο Πέτσας ανήκει στην κατηγορία του μπιζιμπόντη δηλαδή αυτού που ασχολείται με τα πάντα χωρίς να παράγει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Υπερβολές»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!