Κασσελάκης: Η ευχή του πατέρα του στο γαμήλιο γλέντι
Στο κτήμα Κάμπος, το οποίο βρίσκεται κοντά στον Στύλο Αποκορώνου, κατέφτασε το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης, για το προγραμματισμένο δείπνο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε με αυτοκίνητο απευθείας στο κτήμα.
Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, περιορίστηκε στο να δώσει μια σύντομη ευχή: Στο να είναι καλά τα παιδιά.
Ενώ, οι γαμήλιες εκδηλώσεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου θα γίνει η κεντρική γαμήλια γιορτή στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, από τις 17:00 έως τις 20:00. Η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου και θα ακολουθήσει δεξίωση. Για τους καλεσμένους θα υπάρχουν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.
Τέλος, το Σάββατο 31 Αυγούστου, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν το μπάνιο τους σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων, το οποίο θα αποτελέσει και τον επίλογο των γαμήλιων εκδηλώσεων του ζευγαριού.
Προτεινόμενα άρθρα
02.07.2026 | 13:18
02.07.2026 | 12:17






