Καμίνης για πρωθυπουργός;

Οι εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο καθώς και οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν, ακόμη και με τη μεσολάβηση εκλογών, μέχρι και το Φθινόπωρο, έχουν ως αποτέλεσμα να ακούγονται ήδη μια σειρά από ονόματα για την ανασύνταξη τόσο του κυβερνητικού κόμματος, όσο όμως και των λεγόμενων «ευρωπαϊκών κομμάτων», δηλαδή, των κομμάτων της σημερινής αντιπολίτευσης.

Χαρακτηριστική επ’ αυτών ήταν η τοποθέτηση του Νίκου Μπίστη, ιστορικού στελέχους της κεντροαριστεράς, ο οποίος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, εκτίμησε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός, σε ένα κοινό μέτωπο των σημερινών κομμάτων της αντιπολίτευσης ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ.

Ασφαλώς, αυτή η σκέψη, είναι κάτι που αιωρείται στον γενικότερο χώρο των «ευρωπαϊστών», ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Γ. Καμίνης ηγήθηκε -και μάλιστα με σχετική επιτυχία- του μετώπου του ΝΑΙ, στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο θα επιβεβαιωθεί, το σίγουρο όμως είναι ότι θα αλλάξουν πολλά στην πολιτική σκακιέρα τους επόμενους μήνες.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΣΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!