Και εκπρόσωπος της Αυτοδιοίκησης στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Ο ηττημένος στις εκλογές του 2014 δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Ο κ. Κουπσίδης που είχε διατελέσει και νομάρχης Γρεβενών, είναι σήμερα επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Γρεβενών και πρόεδρος της ΕΠΣ της περιοχής, ιδιότητα με την οποία εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά το νέο δ.σ. της ΕΠΟ

Πρόεδρος: Βαγγέλης Γραμμένος

Μέλη: -Παναγιώτης Δημητρίος (πρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών), 51 ψήφοι.

-Αστέριος Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Κωνσταντίνος Βρακάς (ΕΠΣ Ηπείρου) και Δημοσθένης Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών), 50 ψήφοι.

-Νικόλαος Βακάλης(πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου), 49 ψήφοι),

-Παναγιώτης Διακοφώτης (πρόεδρος ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Περικλής Λασκαράκης (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας), Παναγιώτης Παπαχρήστος (πρόεδρος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Σταύρος Ψαρόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου), Γιώργος Χατζησαρόγλου (πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας), 48 ψήφοι. -Λεωνίδας Θωμαΐδης (προερχόμενος από ΕΠΣ Αθηνών), 47 ψήφοι.

Το σύνολο των 17 προσώπων του Συμβουλίου θα συμπληρώσουν οι Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Σούπερ Λίγκας), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Πρόεδρος Φούτμπολ Λιγκ) και τρία ακόμα μέλη που θα εκλεχθούν μέσω της Σούπερ Λίγκας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ, ΕΠΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!