ιερώνυμος-για-κασσελάκη-άσε-τον-καημ-1252476
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 15.12.2023 | 12:28

Ιερώνυμος για Κασσελάκη: «Άσε τον καημένο κι αυτόν»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του, Τάιλερ στην Αμερική, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε χαρακτηριστικά: «άσε τον καημένο κι αυτόν».

«Περιμένουμε να τεθεί σε συζήτηση ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Αν τεθεί. Αν τεθεί θα πρέπει να το κουβεντιάσουμε. Αν δεν διαβάσουμε το νομοσχέδιο πως να πούμε αν είμαστε υπέρ ή κατά; Περιμένουμε πρώτα να το διαβάσουμε», τόνισε.

Πιο αναλυτικά, ο διάλογος με τον δημοσιογράφο έχει ως εξής:

Δημοσιογράφος: Ποια η γνώμη σας για το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών

Αρχιεπίσκοπος: Άμα δεν το διαβάσω. Περιμένουμε να το διαβάσουμε

Αρχιεπίσκοπος: Εσύ αν ήσουν ερωτευμένος με άντρα, θα τον παντρευόσουν;

Δημοσιογράφος: Ναι, αν ήμουν ερωτευμένος, θα παντρευόμουν

Αρχιεπίσκοπος: E, εγώ δεν θα παντρευόμουν

Δημοσιογράφος: Ποια είναι η γνώμη σας για τον κύριο Κασσελάκη που παντρεύτηκε κιόλας πρόσφατα στην Αμερική;

Αρχιεπίσκοπος: Α, άσε τον καημένο κι αυτόν

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.