η-σία-κοσιώνη-στο-δελτίο-ειδήσεων-του-α-1593807
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 02.06.2026 | 23:40

Η Σία Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να κάνει προσεχώς η Σία Κοσιώνη, καθώς οι παροικούντες τη Ιερουσαλήμ διαρρέουν ότι είναι θέμα ημερών να υπογράψει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aftodioikisi.gr: Έρευνα για Δήμους και Περιφέρειες

Παρά τω πλευρώ του Νίκου Χατζηνικολάου, ως σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αναφέρουν οι πληροφορίες ότι θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ από τη νέα τηλεοπτική χρονιά ο ρόλος της θα είναι αναβαθμισμένος.

Στο πακέτο της συμφωνίας της περιλαμβάνεται , όπως έχει διαρρεύσει και εκπομπή συνεντεύξεων με πρόσωπα της επικαιρότητας .

Πονηρές γλώσσες λένε ότι το… προξενιό  Κοσιώνη –  ΑΝΤ1 το έκλεισε ο Βασίλης Παπαδρόσος, φίλος και συνεργάτης της παρουσιάστριας στον ΣΚΑΪ, ο οποίος ανέλαβε προ ημετών τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.