η-νικολάου-οι-6-αστυνομικοί-και-το-εσωκ-892841
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 08.07.2022 | 16:52

Η Νικολάου, οι 6 αστυνομικοί και το εσωκομματικό επεισόδιο

Αν και δεν έχει πλέον καμία θεσμική ιδιότητα, κυκλοφορεί με 6 αστυνομικούς. Ο λόγος για τη Σοφία Νικολάου, την οποία – σύμφωνα με καταγγελίες βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας – προστατεύουν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά 6 αστυνομικοί, θυμίζοντας τις μέρες που ήταν Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας με ισχυρή αστυνομική συνοδεία.

Και αν εκείνες τις εποχές προκαλούσε συζητήσεις πολλές για την μεγάλη αστυνομική συνοδεία, φανταστείτε τώρα είναι απλώς μιας υποψήφια βουλευτής και χωρίς να έχει καμία άλλη θεσμική ιδιότητα.

Η Σοφία Νικολάου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Εύβοια, όπου θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές και το θέαμα της συνοδείας της από τους 6 αστυνομικούς προκάλεσε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρο Πνευματικό.

Δημοσίευμα του ot.gr αναφέρει – χωρίς καμία αναφορά ωστόσο στο όνομα της Σοφίας Νικολάου, την οποία όμως «φωτογραφίζει» – ότι ο κ. Γραμμένος παρατηρώντας την πολυμελή συνοδεία της κ. Νικολάου στο κέντρο της Χαλκίδας έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο κι άρχισε να τους βγάζει φωτογραφίες.

Ο κ. Πνευματικός όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί το κάνει αυτό, απάντησε – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα – έβγαλε τη βουλευτική του ταυτότητα και τους είπε: «Γι’ αυτό το κάνω, γιατί έτσι γουστάρω».

Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς να τον ακολουθήσουν στο γραφείο και να του δώσουν τα στοιχεία τους. Οι αστυνομικοί υπάκουσαν και έκαναν στη συνέχεια αναφορά στο Αρχηγείο για το περιστατικό.

Αν θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα θα το μάθουμε σύντομα. Πάντως δεν πρόκειται να μείνει στο απυρόβλητο η κ. Νικολάου όπως μαθαίνουμε…