Γιατί προγραμματίζει ταξίδι στον Έβρο ο Μητσοτάκης;

Την προηγούμενη φορά που η Τουρκία επιχείρησε να δοκιμάσει την ετοιμότητα και την αντοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και των ελληνικών συνόρων ήταν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Στο Μαξίμου και στο υπουργείο Εξωτερικών -και όχι μόνο…- έχουν βάσιμους λόγους να πιστεύουν ότι η επόμενη δοκιμασία θα αφορά στην 28η Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής επετείου.

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δεν θέλει να βιώσει ξανά μία κατάσταση… «πολιορκίας», σχεδιάζει να στείλει ένα μήνυμα ετοιμότητας στην Τουρκία, ώστε να μην μπει στον κόπο να εργαλειοποιήσει την απελπισία των προσφύγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24 είναι θέμα ημερών να οριστεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, ώστε να κάνει αυτοψία της ενίσχυσής τους και να διαμηνύσει ότι η Ελλάδα είναι «έτοιμη για όλα» -με τη ελπίδα ότι αυτό το μήνυμα θα φτάνει για να μην ξαναζήσουμε ό,τι ζήσαμε την Καθαρά Δευτέρα…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΑΞΙΔΙ, ΕΒΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!