γεωργιάδης-σε-βελόπουλο-αγαπητέ-κυρι-1056515
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 26.04.2024 | 16:14

Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: Αγαπητέ Κυριάκο, καλό το σόου υπέρ της χριστιανικής πίστης, αλλά τη μάνα δεν τη βρίζουμε ποτέ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, με αφορμή τα όσα πρωτοφανή σημειώθηκαν πριν από λίγες μέρες στη Βουλή, μετά την επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης εξύβρισε τη μητέρα του κ. Φλώρου και αυτό οδήγησε τον ανεξάρτητο βουλευτή στην έκρηξη, με αποτέλεσμα να χειροδικήσει εναντίον του. Ο υπουργός Υγείας επικρίνει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, και τον καλεί να διαγράψει από τον κόμμα του τον κ. Γραμμένο.

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος έσπευσε να με κατηγορήσει, ότι είπα ψέματα και ότι ο βουλευτής του, κ. Γραμμένος, ουδέποτε εξύβρισε τη μητέρα του κ. Φλώρου με χυδαίες εκφράσεις. Το έκανε για να μην έχει πολιτικό κόστος», ανέφερε αρχικά.

«Αγαπητέ Κυριάκο, καλό το σόου υπέρ της χριστιανικής πίστης και της ορθοδοξίας, αλλά κάθε πιστός χριστιανός θα σου έλεγε ότι τη μάνα δεν τη βρίζουμε ποτέ και για κανέναν λόγο, είναι το ιερότερο πρόσωπο για όλους μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Άδωνις.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.