Γ.Πατούλης: Απολογισμό στο Μαρούσι, «πήδο στην Κοτζιά» (φωτο)

Γύρω-γύρω το έφερνε όλη την (μία περίπου) ώρα που διήρκεσε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση για την «Κοπή πίτας Συνδυασμού «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», ο Γ.Πατούλης. Και στο τέλος το (μισό)είπε: «Μαρούσι έως Κοτζιά ένας πήδος δρόμος!». Τι εννοεί ο ποι(δ)ητής. Αυτό που αντιλήφθηκε ο πληροφοριοδότης της aftodioikisi.gr αλλά και οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους ότι στο τέλος της παρούσας θητείας του ο δήμαρχος Αμαρουσίου μάλλον θα κάνει τον… πήδο προς Κοτζιά πλευρά.

Άλλωστε, όπως έλεγαν πολλοί από τους συμμετέχοντες μετά την αποκάλυψη της aftodioikisi.gr και την επιβεβαίωσή της από τον ίδιο ότι βρίσκεται με το ένα πόδι στο Μαρούσι και το άλλο στην Αθήνα, ο Γ.Πατούλης έπρεπε κάτι να πει.

Και τι είπε: Ότι είναι με το… ενάμιση πόδι στην Κοτζιά και με το άλλο μισό στο Μαρούσι, όπου, όπως προκύπτει και από την πρόσκληση που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, την επομένη της εθνικής εορτής (Δευτέρα 26 Μαρτίου) κάνει απολογισμό δεκαετίας….

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΟΤΖΙΑ, ΠΗΔΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!