«Ενοχλημένη» από την κυβέρνηση η οικογένεια Βαρδινογιάννη- Το Ελληνικό και η ΔΕΠΑ Εμπορίου

  • Απο Aftodioikisi News
  • 29 Μαρτίου 2021 - 09:52
  • Comments Off

«Ενοχλημένη» από την κυβέρνηση η οικογένεια Βαρδινογιάννη- Το Ελληνικό και η ΔΕΠΑ Εμπορίου

Είναι γνωστό, εδώ και καιρό, ότι οι σχέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη με την κυβέρνηση, περνούν από διάφορες διακυμάνσεις.

Το αγκάθι στις σχέσεις τους, ήταν το Ελληνικό το οποίο φαίνεται, μετά την ψήφιση της σύμβασης και από τον ΣΥΡΙΖΑ, να δημιουργεί ζητήματα και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Φαίνεται , όμως, ότι υπάρχει και ένας άλλος λόγος για την ενόχληση της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Η ΔΕΠΑ Εμπορίου.

Οι συνεχείς αναβολές του διαγωνισμού της που συνεχώς πάει πίσω και πιο πίσω, ενώ η οικογένεια θέλει να διεξαχθεί ο διαγωνισμός όπως ακριβώς έχει εξαγγελθεί και να μη γίνονται ακορντεόν οι χρονικές παρατάσεις.

Αυτό τουλάχιστον, επισημαίνει η «Αξία» σύμφωνα με την οποία «επιχειρηματική οικογένεια θεωρεί ότι στην παρούσα φάση λόγω της συμμαχίας με την ΔΕΗ με την οποία κατεβαίνει κοινοπρακτικά στον διαγωνισμό έχει προβάδισμα απόκτησης της ΔΕΠΑ Εμπορίου τη στιγμή που τα υπόλοιπα σχήματα δεν είναι απολύτως έτοιμα να χτυπήσουν τον διαγωνισμό ανταγωνιστικά»

Η οικογένεια θεωρεί ότι η συνεχής αναβολή του διαγωνισμού ενδεχομένως κρύβει πρόθεση ακύρωσης της διαδικασίας.

Και στην περίπτωση αυτή θα αρχίσουν τα όργανα

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, PROTEINOMENA


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!