«Έλεγαν στον Μητσοτάκη ότι ο Χρυσοχοΐδης μιλούσε με τον ..Κουφοντίνα!»
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

«Έλεγαν στον Μητσοτάκη ότι ο Χρυσοχοΐδης μιλούσε με τον ..Κουφοντίνα!»

«Έλεγαν στον Μητσοτάκη ότι ο Χρυσοχοΐδης μιλούσε με τον ..Κουφοντίνα!»

Πολύ πλούσιο φαίνεται να είναι το παρασκήνιο της εξόδου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από την κυβέρνηση.

Αυτό όμως που δείχνει το μέγεθος του παιχνιδιού που παίχθηκε είναι η αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Παπαχρήστος, στη στήλη του στα «Νέα»

«Πρέπει να κάνω σήμερα μια αποκάλυψη η θέση του Χρυσοχοΐδη στην κυβέρνηση είχε ουσιαστικά υπονομευθεί από τον Φεβρουάριο Ο πρόεδρος Κυριάκος δεχόταν συνεχώς ενημέρωση, από ποιες πηγές ούτε να φανταστώ μπορώ, ότι τάχα μου ο Χρυσοχοΐδης μιλούσε με τον Κουφοντίνα.

Τον Κουφοντίνα που τότε πραγματοποιούσε τη γνωστή απεργία πείνας Και απέδιδαν στον Χρυσοχοΐδη οι πληροφορίες αυτές την παράταση της απεργίας πείνας του Κουφοντίνα. Δεν θα προχωρήσω άλλο επ αυτού θα επισημάνω απλώς ότι δεν ήταν αξιοπρεπής η μεταχείριση που του επιφυλάχθηκε»

Με λίγα λόγια άνθρωποι στο περιβάλλον του Μητσοτάκη, συνομιλητές του, αφού τον ..ενημερώνουν, έλεγαν  ότι ο Μιχάλης τα είχε βρει με τον Κουφοντίνα!

Και ότι σε συνεννόηση με τον Μιχάλη ο Κουφοντίνας παράτεινε την απεργία πείνας!

Μιλάμε για μεγάλες στιγμές!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!