Εκτός ΝΔ ο «εχθρός» του Κυριάκου

Ένας από τους ορκισμένους «εχθρούς» του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Κιουτσούκης, δεν ανήκει από χθες στη ΝΔ.

Ο κ. Κιουτσούκης για τον οποίο πέρυσι τον Ιούλιο ο Κ. Μητσοτάκης είχε διερωτηθεί δεικτικά: «ποιος είναι ο κ. Κιουτσούκης, ας λέει ότι θέλει και αν δεν του αρέσει η κυβερνητική πολιτική να σηκωθεί να φύγει, έχει καταντήσει γραφική η ιστορία μαζί του. Εκφράζει μία μικρή συντεχνία και πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα», παραπέμφθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας του κυβερνώντος κόμματος μετά την επιστολή της συνδικαλιστικής παράταξης προς τους βουλευτές -με αφορμή τον προϋπολογισμό- και στην οποία τονιζόταν ότι: «Σ’ αυτό το κοινωνικό ολοκαύτωμα κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μένει απαθής, πολλών δε μάλλον εσείς που είστε οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού.»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΔ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΔΑΚΕ, ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!