Δήμαρχος προτρέπει γιατρούς να μη δίνουν αναρρωτικές άδειες σε εργαζόμενους του Δήμου (έγγραφο)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Δήμαρχος της Ηλείας έστειλε επίσημο έγγραφο στα νοσοκομεία , Πύργου , Αμαλιάδας και στο ΚΥ Γαστούνης κάνοντας συστάσεις και προτρέποντας το ιατρικό προσωπικό να μη χορηγεί εύκολα αναρρωτικές άδειες στους εργαζόμενους του δήμου του!

Η σουρεαλιστική επιστολή εστάλη από τον δήμαρχο Πηνειού Ηλείας Αλέξιο Καστρινό και σύμφωνα με τις καταγγελίες των γιατρών στο www.apokalypseis.com,  αποτελεί πρωτοφανές μνημείο προσβολής κατά του ιατρικού και επιστημονικού προσωπικού των τριών υγειονομικών μονάδων της Ηλείας.

Προσβάλει επίσης και το σύνολο των εργαζομένων στον δήμο Πηνειού καθώς εμμέσως πλην σαφώς τους εμφανίζει ως …κοπανατζήδες από την εργασία τους με το πρόσχημα της ασθένειας.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠ: 2849 έγγραφο του δήμου Πηνειού Ηλείας :

« Παρατηρείται το φαινόμενο της διαρκούς χρήσης, εκ μέρους των υπαλλήλων μας , βεβαιώσεων προκειμένου να τους χορηγηθεί αναρρωτική άδεια.

Παρακαλούμε θερμά όπως εξετάζετε κάθε περιστατικό με ιδιαίτερη προσοχή και εκδίδετε σχετικές βεβαιώσεις ασθενείας με φειδώ , καθώς γίνεται αλόγιστη χρήση αυτών προκειμένου να χορηγούνται άδειες στο προσωπικό του δήμου μας.

Παρακαλώ να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρερμηνεία του εγγράφου καθώς δεν έχουμε πρόθεση να θίξουμε την επιστημονική  σας κατάρτιση ούτε τον τρόπο με τον οποίον εξασκείτε το λειτούργημά σας. Αποκλειστική πρόθεσή μας είναι ο έλεγχος στην χρήση αναρρωτικών αδειών.»

Οι  γραπτές οδηγίες του δημάρχου Πηνειού , προς το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων Πύργου, Αμαλιάδας και του ΚΥ Γαστούνης,  αναμένονται εντός των προσεχών ωρών να προκαλέσουν και την επίσημη αντίδραση του συνδικαλιστικού οργάνου των ιατρών.

eggrafo

Πηγή: apokalypseis.com

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΔΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!