Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ ζευγάρι με υφυπουργό της κυβέρνησης (φωτο)

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της φαίνεται ότι άνοιξε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Η όμορφη υπουργός σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που επικαλούνται τα «Παραπολιτικά» διατηρεί δεσμό με τον νεαρό δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημαντηράκη. Παρότι ΠΑΣΟΚ ο δήμαρχος κατάφερε να κερδίσει τη «γαλάζια» πολιτικό που στους κόλπους της κυβέρνησης θεωρείται και νεοφιλελεύθερη. Όμως ο έρωτας φαίνεται ξεπερνά τις …ιδεολογικές απόψεις.

Η γνωριμία τους έγινε τυχαία. Κατά τη διάρκεια επίσκεψης της υφυπουργού στο νησί πριν από δύο μήνες. Το ζευγάρι χωρίς να το κρύβει αφού ειδικά στην τοπική κοινωνία είναι γνωστό, επιδιώκει να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου και οι δύο είναι νέοι στα καθήκοντα τους και εργάζονται πολύ με αποτελεσμα – εξαιτίας και της απόστασης – να μην έχουν συχνές συναντήσεις.

Ο δήμαρχος επιπλέον πέρα της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει και επιπλέον δουλειές αφού διατηρεί βιοτεχνία παραγωγής ξεροτήγανων με εξαγωγική δραστηριότητα μάλιστα… Η Δόμνα βρήκε προκομένο σύντροφο!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, PROTEINOMENA, ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!