Δήμαρχος Γαλατσίου: Πρώτα έκλεισε την ΠΕΔΑ, τώρα το άλσος Βεΐκου
Τετάρτη
29
Ιούνιος
Back
Δήμαρχος, πρόεδρος ή «κλειδαράς»;

Δήμαρχος Γαλατσίου: Πρώτα έκλεισε την ΠΕΔΑ, τώρα το άλσος Βεΐκου

Δήμαρχος Γαλατσίου: Πρώτα έκλεισε την ΠΕΔΑ, τώρα το άλσος Βεΐκου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των δημοτών του Γαλατσίου γιατί ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Μαρκόπουλος, αρνείται πεισματικά να ανοίξει το άλσος Βεΐκου. Το επιχείρημά του ότι έτσι προστατεύει τους πολίτες (!) καταρρίπτεται απ’ όλους τους λοιμωξιολόγους που τονίζουν ότι ο κίνδυνος μετάδοσης σε ανοιχτούς χώρους είναι μηδαμινός σε σχέση με τους κλειστούς. Μάλιστα, ο ίδιος ο δήμαρχος καταρρίπτει το επιχείρημά του με πρόσφατες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, όπου υποστήριξε ότι (με κλειστό το άλσος Βεΐκου), τα κρούσματα στην πόλη διπλασιάστηκαν.

ΥΓ Πάντως, φαίνεται ότι γενικά του δημάρχου Γαλατσίου του αρέσει η εσωστρέφεια και η μη ανάληψη ευθυνών (σ.σ. είναι εύκολο να κλείνεις το πάρκο και δύσκολο να το ανοίγεις, τηρώντας τα μέτρα). Τα ίδια κάνει , άλλωστε, και στην ΠΕΔ Αττικής, όπου είναι πρόεδρος ελέω Πατούλη, την οποία και έχει απαξιώσει πλήρως. Είναι ενδεικτικό ότι οι συνεδριάσεις της ΠΕΔΑ είναι σχεδόν ανύπαρκτες κατά τη διάρκεια της θητείας του, ενώ, παρά το γεγονός, ότι πληρώνει αδρά επικοινωνιολόγο (;), τα δελτία Τύπου που εκδίδει είναι ελάχιστα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!