διαμαντοπούλου-η-σακελλαροπούλου-κό-1261076
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 14.03.2025 | 14:10

Διαμαντοπούλου: Η Σακελλαροπούλου κόπηκε επειδή δεν ήταν δεξιά

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Άννα Διαμαντοπούλου, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την αποτυχία ανανέωσης της θητείας της πρώην Προεδρίας της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, τονίζοντας ότι ο μόνος λόγος για την μη ανανέωσή της ήταν ότι δεν ανήκε στη Δεξιά. Στην ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στην κ. Σακελλαροπούλου ως την πρώτη γυναίκα που κατείχε αυτό το αξίωμα στην Ελληνική Δημοκρατία, αναρωτώμενη αν ο 21ος αιώνας μπορεί να είναι ο αιώνας των γυναικών.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου

Κατερίνα Σακελλαροπουλου η πρώτη γυναίκα Προεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.21 ος αιώνας ίσως ο αιώνας των γυναικών;Η Πρόεδρος δια του παραδείγματος μας έκανε περήφανες και αισιόδοξες.Αποχωρεί από το προεδρικό με ένα χειροκρότημα και μένει στη καρδιά και στη μνήμη μας ως το άλλο πρόσωπο της πολιτικής …η σπουδαία φίλη των πολλών.
Η αλήθεια;; Ο μόνος λόγος που δεν ανανεώθηκε η θητεία της ήταν ότι δεν ήταν Δεξια(🫣)….. Στον 21 ό αιώνα;Η πικρή αλήθεια για ένα πολιτικό σύστημα που δεν αλλάζει.
Κρατώ ένα μήνυμα της τρυφερό και πολιτικό σε μια δύσκολη στιγμή που τελείωνε με μια καρδούλα🩷.Σ ευχαριστούμε κ. Πρόεδρε.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.