μπακογιάννης-δουλειά-με-τραγούδι-μέ-29192
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 02.07.2017 | 12:51

Μπακογιάννης: Δουλειά με… τραγούδι, μέσα στον καύσωνα (βίντεο)

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και Κυριακές και με καύσωνα, η εργασία για ορισμένους δεν σταματά. Όπως για παράδειγμα για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος αρκέστηκε μόνο σε ένα… μουσικό διάλειμμα τραγουδώντας μαζί με συνεργάτη του το διαχρονικό τραγούδι «Το καλοκαιράκι».

Μάλιστα, «ανέβασε» σχετικό βίντεο στο Facebook γράφοντας: «Οταν πρέπει να δουλεύεις με καύσωνα. Οι 40 βαθμοί μας χτύπησαν στο κεφάλι».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο κ. Μπακογιάννης :

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.