ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ρεπορτάζ» 96 λέξεων για τη διαγραφή Πάτση
Με 96 (ολόκληρες) λέξεις κατέγραψε το ΑΠΕ-ΜΠΕ τη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από την ΚΟ της ΝΔ. Στην πραγματικότητα απλώς έδωσε στην δημοσιότητα την κυβερνητική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι «διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ επειδή ‘οι εξηγήσεις του για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν κρίθηκαν επαρκείς’». Ποιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Σιγά μην γνωρίζουν οι ιθύνοντες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «είναι ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού που αγόρασαν «κόκκινα» δάνεια ύψους 62 εκατ. ευρώ με μόλις 4,3 εκ. ευρώ»….

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΟ «ΡΕΠΟΡΤΑΖ» ΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης με απόφαση του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτακη.
Ο κ. Πάτσης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ επειδή «οι εξηγήσεις του για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν κρίθηκαν επαρκείς».
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται το εξής:
«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».
Προτεινόμενα άρθρα
06.08.2026 | 20:59
06.08.2026 | 14:26






