Αντιδράσεις προκαλεί ο Γρηγόρης Ψαριανός με τους «αλλοδαπούς Ρομά»

  • Απο stergios
  • 19 Μαΐου 2019 - 11:13
  • Comments Off

Λίγες ημέρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε όταν αποκάλεσε «γκομενάκι» την υπουργό Εργασίας αλλά και «σκουπίδι» τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Γρηγόρης Ψαριανός επανέρχεται με δύο tweets που δείχνουν ότι ο βουλευτής θεωρεί τους Ρομά αλλοδαπούς αλλά και υπαίτιους για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα.

Αφορμή, η παρουσία Ρομά πολιτών στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία. Ο Γρηγόρης Ψαριανός κοινοποίησε ένα tweet που έγραφε σχετικά, με ειρωνικό ύφος: «Η Ελλάδα των πολλών», ενώ συμπλήρωσε ο ίδιος: «μισθοφόρων αλλοδαπών».

Μετά από λίγο, κοινοποίησε ένα ακόμη tweet του ίδιου λογαριασμού, που έγραφε πάνω από τη φωτογραφία των Ρομά: «Η Ελλάδα των ναρκωτικών,των μαϊμού επιδομάτων, της παιδικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης, του παρεμπορίου, των ληστειών, της παρανομίας, της βρώμας και της δυσωδίας, η Ελλάδα που οραματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και προφανως δεν είμαστε μέρος του σχεδίου.. Όσοι τους ψηφίσετε,θα έχετε ευθύνη για αυτό».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΡΟΜΑ, TWEET, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!