Αντέγραψαν την υπογραφή βουλευτή και παραβίασαν τον τραπεζικό του λογαριασμό

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 26 Ιουνίου 2020 - 13:40
  • Comments Off

Θύμα παραβίασης του τραπεζικού του λογαριασμού έπεσε ένας βουλευτής, από τον οποίο επιτήδειοι έκλεψαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, έχοντας αντιγράψει την υπογραφή του μέσω σκαναρίσματος, την οποία βρήκαν στην τελευταία σελίδα της δήλωσης «Πόθεν Έσχες» που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Βουλής.

Το γεγονός κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. «Η τελευταία σελίδα της κάθε δήλωσης που έχει την υπογραφή μας, τους αριθμούς των τραπεζών και τις καταθέσεις μας, οι καταθέσεις να μένουν δεν έχει σημασία, αλλά, τουλάχιστον, η υπογραφή μας η οποία σκανάρεται εύκολα, έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο, γι’ αυτό το αναφέρω, συνάδελφος να έχει απολέσει αρκετές δεκάδες χιλιάδες από αυτήν την υπόθεση. Επιτήδειοι πήραν χρήματα από τον λογαριασμό του», ανέφερε.

Ο βουλευτής σύμφωνα με το altsantiri.grζήτησε να ληφθεί μέριμνα ώστε να μην δημοσιοποιείται η υπογραφή.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!