Ανδρουλάκης – Τσίπρας “στοχεύουν” Β΄ Πειραιά
Η “μάχη” μεταξύ Τσίπρα και Ανδρουλάκη εντείνεται με τους δύο να διεκδικούν και τη Β΄Πειραιά, μια εκλογική Περιφέρεια που όποιος την κερδίσει θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα.
Ο Αλέξης Τσίπρας, θα παρευρεθεί τη Δευτέρα σε εκδήλωση στην Κοκκινιά, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης την Πέμπτη στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας, καθώς και οι δύο στοχεύουν, κυρίως, στις ίδιες κατηγορίες πολιτών.
Ωστόσο, στο στρατόπεδο του δεύτερου τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, καθώς η ΕΛΑΣ προηγείται του ΠΑΣΟΚ, σε όλες τις δημοσκοπήσεις και ένα μεγάλο ποσοστό στη Β΄Πειραιώς, ποσοστό μεγαλύτερο από το κόμμα Τσίπρα θεωρείται πλέον επιτακτική ανάγκη για τους “πράσινους”.
Τελικά, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και τριβές στον “προοδευτικό” χώρο κι απ΄ ό,τι φαίνεται… έπεται και συνέχεια.
Προτεινόμενα άρθρα






