άδωνις-σε-πολάκη-μεγάλο-δώρο-για-μας-α-1093277
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 05.07.2023 | 23:30

Άδωνις σε Πολάκη: «Μεγάλο δώρο για μας αν βγεις πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Νέο κεφάλαιο «γράφτηκε» στην κόντρα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη, αυτή τη φορά στο Twitter, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την παραίτηση του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ και του απάντησε ο υπουργός Εργασίας.

«Ους η Νοβάρτις συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω», έγραψε με αρκετή δόση ειρωνίας στο Twitter ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την παραίτηση του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να του απαντά ότι «η ενδεχόμενη εκλογή σου ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μεγάλο δώρο για μας».

Στην ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε και ένα screenshot από παλαιότερη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία προέβλεπε ότι στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μπροστά 4 – 5 ποσοστιαίες μονάδες από τη ΝΔ, καλώντας μάλιστα τον σημερινό υπουργό Εργασίας να το κρατήσει.

«Αγαπημένε μου συνάδελφε όταν έχεις κάνει μία τέτοια ανάρτηση όπως εσύ που απλώς αποδεικνύει πόσο εκτός τόπου και χρόνου ήσουν, θα περίμενε κανείς να έχεις βάλει λίγο μυαλό…, αλλά αν είχες μυαλό θα ήσουν αυτός που είσαι;…σου εύχομαι πάντως καλή επιτυχία αν κατέβεις πράγματι για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η ενδεχόμενη εκλογή σου θα ήταν πράγματι μεγάλο δώρο για μας…», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.